Inloggen

X

 

 

 

 

 

Met een achtergrond in de scheepsbouw (5 jaar op de tekenkamer van een scheepsontwerpbureau) en pomptechniek (20 jaar als buitendienstmedewerker in de verkoop bij diverse ondernemingen) besloot Dick Wortman eind 1999 om voor zichzelf te beginnen. Begin 2000 was de oprichting van All Pumps Holland B.V. een feit. Met de visie van Dick dat de klant altijd voorop moet staan en dat All Pumps Holland de klant moet kunnen bijstaan in het oplossen van al zijn pompproblemen kwamen de eerste opdrachten al snel binnen en groeide het aantal klanten en de omzet gestaag.
 
All Pumps Holland werkt continu aan het uitbreiden van het program en in de afgelopen jaren heeft dit geleid tot een compleet aanbod van pompen. Naast het eigen merk APH importeert All Pumps Holland pompen van gerenommeerde merken, waaronder Dreno Pompe, Kolmeks Pumps, Pompe GVR, Roto Pumps, SAER Elettropompe, TeamTec ejectors, Tecno-Matic Pump en Victor Pumps. Voor klantspecifieke toepassingen, die buiten het standaard aanbod vallen maakt All Pumps Holland gebruik van haar uitgebreide netwerk van partners en leveranciers om altijd de best werkende pomp te kunnen vinden.
 
All Pumps Holland richt zich op de zakelijke markt. Veel klanten onderhouden een jarenlange relatie met All Pumps Holland en richten zich met al hun pomptechnische uitdagingen tot All Pumps Holland.
 
Enkele hoogtepunten uit de geschiedenis van All Pumps Holland:
 
  • 2000: Bij de oprichting vertrouwen vele leveranciers All Pumps Holland een officieel dealerschap toe, waaronder, Dreno Pompe, GVR Pompe, Saer Elettropompe en Victor Pumps. Een van de eerste opdrachten bij All Pumps Holland betrof de levering van 7 stuks 6 cilinder diesel aangedreven beregeningspompen voor onder meer nachtvorstbestrijding in boomgaarden. Later dat jaar werd de eerste opdracht ontvangen om een binnenvaartschip compleet van pompen te voorzien.
  • 2002: De eerste orders van de Damen groep worden bij All Pumps Holland geplaatst.
  • 2006: Opdracht voor het leveren van pompen, kleppen en afsluiters aan 13 schepen af te bouwen op een werf in Vietnam.
  • 2010: All Pumps Holland bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd: sinds de oprichting zijn er inmiddels aan meer dan 400 schepen pompen geleverd.
  • Zomer 2011: Aanwijzing door TeamTec als officieel agent Benelux voor ejectors.
  • Najaar 2011: Levering van pompen aan de Argonon, het eerste binnenvaartschip met aandrijving op LNG en voorzien van veel innovatieve snufjes op het gebied van duurzaamheid.
  • 2013: Behalen van het ISO-9001 certificaat
  • 2016: All Pumps Holland is verhuisd naar Papendrecht. 
  • 2020: Dit jaar bestaat All Pumps Holland 20 jaar!

×