Inloggen

X

 

 

 

 

 

Dompelpompen doen hun werk onder water. Ze worden typisch gebruikt in de bouw (Pumpex) en in riolen (Dreno). Dreno heeft een uitgebreide serie en kan in elke pompput geplaatst worden. De pompen zijn van hoge kwaliteit en vragen daardoor weinig onderhoud. 

- Hmax: 80 mwk
- Qmax: 1200 m³/uur

Pumpex - robuuste pompen voor de aannemerij

Dompelpompen van Pumpex uit Zweden zijn zeer robuust en dat met een laag gewicht. Ideaal voor mobiel gebruik in velerlei omstandigheden.

Pumpex pompen zijn voorzien van een dubbele pompmantel voor een betere koeling, waardoor de pomp niet geheel onder water hoeft te staan. De sealing is ook zeer solide door plaatsing van twee mechanical seals. Een grote oliekamer zorgt voor extra duurzaamheid.

Het programma van Pumpex omvat de series P, PX en PC voor zand houdend water en de series SP en SK hebben een grote vuildoorlaat. Een aantal types zijn voorzien van gevulcaniseerde rubberen slijtdelen.

Uitgebreide documentatie over producten van Pumpex kunt u vinden in de APH download zone.

Dreno - betrouwbare pompen in het riool

Dreno uit Italië is dé specialist op het gebied van dompelpompen voor rioleringen. Het programma omvat vele types, waaronder:
- Series Compatta en Alpha, kwalitatief zeer goede pompen voor een concurrerende prijs. Voor huishoudelijk en licht industrieel gebruik
- Serie A voor zwaardere toepassingen
- Serie G voorzien van versnijders
- Serie H voor het verpompen onder hogere drukken
- Serie Ex, explosie veilig gecertificeerd volgens ATEX II 2 G Ex d c IIB T4 X

Voor iedere toepassing kan een speciale pomp worden geselecteerd, met een uitgebreide keuze uit waaiers (Vortex, 1-kanaal, 2-kanaal en versnijdend).

Uitgebreide documentatie over de producten van Dreno kunt u vinden in de APH download zone.pumpex-dreno.jpg

 


×